·TROBADA CORRESPONSALS CAMPANYA PREJUDICE COLLECTION·

L’11 de febrer es va celebrar en la localitat de Picassent una trobada de corresponsals. En aquesta van participar al voltant de 150 joves i tècnics. Es va tractar la campanya «Prejudice Collection» a través de la dinamització d’una sèrie d’activitats en les quals els joves van participar.

En primer lloc, es va fer una breu aproximació al tema a tractar, introduint els conceptes prejudici i discriminació, seguidament es van desenvolupar dues dinàmiques en les quals els corresponsals van haver de reflexionar sobre diversos punts i argumentar si estaven d’acord o en desacord sobre diverses situacions que se’ls plantejaven que dia a dia vivim en la societat, valorant si existia situacions de discriminació i comentaris d’odi cap a determinades persones per la seua cultura, raça, ètnia,…

Després de realitzar les dinàmiques es va gaudir d’un menjar tots junts on van poder relacionar-se amb altres pobles i socialitzar.

Després, per a concloure el dia, van acudir a la trobada personal de diferents entitats per a exposar vivències reals amb les quals es troben amb el col·lectiu que pateix qualsevol tipus de situació de discriminació o odi.

Tots els joves van gaudir d’un dia molt agradable, ja estan esperant a la següent!

Deja un comentario