Els #jovesactius i #jovesactives de Silla participen en l’última trobada d’alumnat actiu de la Xarxa Joves.net

El 26 i 27 de gener ha tingut lloc una de les trobades que el consorci Joves.net organitza al llarg de l’any per tal que l’alumnat actiu dels diferents municipis es trobe, es conega, intercanvie experiències i adquirisca eines i habilitats de ciutadania, de convivència, de cooperació.  En aquesta ocasió el treball ha girat al voltant de la motivació per a la participació i la creació de projectes col·lectius.

El Consorci Xarxa Joves.net,  es una experiència de referència sobre el treball en xarxa en matèria de joventut, estos programes atorguen a les persones joves un paper protagonista i els permeten incidir en la seua realitat més propera. Connecten l’alumnat dels centres educatius amb els equipaments juvenils a través d’accions anuals basades en la participació, l’educació en valors, la creació, el foment de l’autonomia, etc.

Al llarg de tot el cap de setmana han participat 201 joves d’Alaquàs, Albal, Aldaia, Barri del Crist, Godella, Mislata, Paiporta, Paterna, Picassent, Quart de Poblet, Sagunt, Silla, Torrent i Xirivella. La trobada ha tingut lloc a l’Alberg Juvenil “Torre d’Alboraig” de l’Institut Valencià de la Joventut.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s