Les 3 C de Joventut: Cantera, Connectajove i Creandofuturo


La regidoria de Joventut ha dissenyat un projete d’educació en valors, al temps lliure i oci dels joves i les joves de Silla amb la intenció de dotar-los de ferramentes per a ser ciutadans i ciutadanes actives, partipatives i autónomes en les seues decisions.

Aquests projecte es coordina per l’equip de Joventut i es porta a terme tant a les aules com a l’Espai Jove.

Cantera: Ens trobem a les tutories de 2n d’ESO i treballem inteligència emocional i habilitats. La intenció és millorar l’autoestima de les persones joves, en relació a la seu capacitat per formar part activa d’un grup.

Connecta Jove: Ens trobem a l’Espai Jove els dimarts per la vesprada on els joves d’entre 15 i 17 anys aprenen sobre habilitats socials per a després donar classes d’informàtica bàsica a majors, seguretat a Internet i competències digitals. El connecta preten incrementar les possibilitats d’empleabilitat ja que acrediten les competències digitals dels joves…a més de jocs i més jocs.

Creando Futuro: Ens trobem a l’Espai Jove els dijous per la vesprada per a que els joves es poden plantejar les seves principals incògnites i trobar respostes a les seves inquietuds, configurant-se com a plataforma per a la participació activa…a més de jocs i més jocs.

Aquests projectes es troben dintre del itinerari d’educació per a la participació juvenil que ha elaborat la regidoria de Joventut. Cada itinerari està dissenyat i coordinat per la Xarxa Creando Futuro, Red de Educación para la Participación Juvenil (la qual Silla és membre junt amb l’Ajuntament de Xàtiva de la Xarxa a la Comunitat Valenciana) i per la Fundació Esplai, Red Conecta i financiada per Microsoft i el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s